MDK Containers in Oudewater

Een container aanvragen in Oudewater

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Oudewater gaat moeiteloos en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oudewater, Vinkeveen, Hoogland en Eemnes. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Oudewater. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst de categorie vuilnis, zoals schoon puin. Selecteer vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Oudewater vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!