Skip links

Home » MDK Containers in Oosterhout

Afvalcontainer inzetten in Oosterhout? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Oosterhout gaat eenvoudig en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Oosterhout. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie vuilnis, zoals dakafval. Kies vervolgens de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Oosterhout afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen