Skip links

Home » MDK Containers in Oldenzaal

Afvalcontainer inzetten in Oldenzaal? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Oldenzaal gaat eenvoudig en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Oldenzaal. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden grootte. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste het type vuilnis, denk aan grond. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Oldenzaal vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen