Skip links

Home » MDK Containers in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Afvalcontainer aanvragen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Nuenen, Gerwen en Nederwetten gaat handig en vlug via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende categorieën afvalcontainers huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en kleine grootte. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie puin, denk aan dakafval. Kies vervolgens de grootte van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Nuenen, Gerwen en Nederwetten puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen