Skip links

Home » MDK Containers in Noordoostpolder

Afvalcontainer bestellen in Noordoostpolder? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Noordoostpolder gaat eenvoudig en direct via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Noordoostpolder. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden grootte. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de soort vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Noordoostpolder afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen