Skip links

Home » MDK Containers in Noardeast-Fryslân

Afvalcontainer inzetten in Noardeast-Fryslân? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Noardeast-Fryslân gaat handig en vlot via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Noardeast-Fryslân. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine omvang. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de soort vuilnis, zoals dakafval. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, zoals glasafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Noardeast-Fryslân vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen