MDK Containers in Montfoort

Een container inzetten in Montfoort

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Montfoort gaat eenvoudig en vlot via onze website. We hebben allerlei containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vianen, Bunnik, Lopik en Montfoort. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Montfoort. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van flinke en kleine grootte. We hebben allerlei categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies als eerste de soort vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de maat van de container. U leest direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, denk aan karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Montfoort afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu