Skip links

Home » MDK Containers in Mill en Sint Hubert

Afvalcontainer bestellen in Mill en Sint Hubert? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Mill en Sint Hubert gaat makkelijk en vlug via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Mill en Sint Hubert. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie afval, zoals grond. Kies daarna de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Mill en Sint Hubert vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen