Skip links

Home » MDK Containers in Meerssen

Afvalcontainer bestellen in Meerssen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Meerssen gaat makkelijk en snel via onze site. We hebben verschillende afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Meerssen. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine afmetingen. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst het type afval, denk aan schoon puin. Kies vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Meerssen vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen