Skip links

Home » MDK Containers in Medemblik

Afvalcontainer aanvragen in Medemblik? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Medemblik gaat makkelijk en snel via onze website. We hebben allerlei afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Medemblik. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en bescheiden omvang. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies eerst het type afval, zoals schoon puin. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Medemblik puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen