Skip links

Home » MDK Containers in Maasgouw

Afvalcontainer bestellen in Maasgouw? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Maasgouw gaat moeiteloos en vlug via onze website. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen afvalcontainers huren in Maasgouw. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben diverse categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de soort afval, denk aan dakafval. Kies dan de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Maasgouw afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen