MDK Containers in Lopik

Een container aanvragen in Lopik

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Lopik gaat handig en snel via onze website. We hebben allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vianen, Bunnik, Lopik en Montfoort. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Lopik. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine grootte. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst het type vuilnis, bijvoorbeeld grofvuil. Kies daarna de maat van de container. U leest direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Lopik vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!