Skip links

Home » MDK Containers in Loon op Zand

Afvalcontainer inzetten in Loon op Zand? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Loon op Zand gaat eenvoudig en vlug via onze site. We hebben allerlei afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Loon op Zand. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben allerlei soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de soort vuilnis, denk aan schoon puin. Kies vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Loon op Zand puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen