Skip links

Home » MDK Containers in Lochem

Afvalcontainer aanvragen in Lochem? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Lochem gaat makkelijk en vlug via onze website. We hebben diverse afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen afvalcontainers huren in Lochem. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine afmetingen. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie vuilnis, denk aan grond. Selecteer vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Lochem puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen