Skip links

Home » MDK Containers in Lingewaard

Afvalcontainer huren in Lingewaard? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Lingewaard gaat makkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Lingewaard. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie puin, zoals grond. Selecteer vervolgens de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, zoals glasafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Lingewaard puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen