MDK Containers in Leusden

Een container aanvragen in Leusden

Puinverzameling en puinverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Leusden gaat gemakkelijk en vlot via onze site. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leusden, Vleuten, Baarn en Wijk bij Duurstede. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Leusden. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en bescheiden omvang. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer eerst de soort vuilnis, denk aan bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de maat van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Leusden vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!