Skip links

Home » MDK Containers in Leudal

Afvalcontainer inzetten in Leudal? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Leudal gaat eenvoudig en direct via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Leudal. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubels in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van grote en kleine grootte. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie puin, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Leudal vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen