Skip links

Home » MDK Containers in Leiderdorp

Afvalcontainer inzetten in Leiderdorp? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Leiderdorp gaat gemakkelijk en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Leiderdorp. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en kleine afmetingen. We hebben diverse categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de categorie puin, bijvoorbeeld grond. Kies dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land, bijvoorbeeld in Zuid-Holland in steden als Albrandswaard, Nieuwkoop, Leiderdorp, Waddinxveen en Kaag en Braassem.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Leiderdorp vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen