Skip links

Home » MDK Containers in Landgraaf

Afvalcontainer inhuren in Landgraaf? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Landgraaf gaat gemakkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse maten afvalcontainers huren in Landgraaf. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te stellen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste het type puin, denk aan hout. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Landgraaf puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen