Skip links

Home » MDK Containers in Krimpen aan den IJssel

Afvalcontainer inzetten in Krimpen aan den IJssel? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Krimpen aan den IJssel gaat eenvoudig en snel via onze website. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Krimpen aan den IJssel. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben diverse afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste het type puin, denk aan dakafval. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Krimpen aan den IJssel afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen