Skip links

Home » MDK Containers in Kaag en Braassem

Afvalcontainer huren in Kaag en Braassem? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Kaag en Braassem gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen afvalcontainers huren in Kaag en Braassem. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine afmetingen. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst het type vuilnis, zoals dakafval. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland, bijvoorbeeld in Zuid-Holland in steden als Albrandswaard, Nieuwkoop, Leiderdorp, Waddinxveen en Kaag en Braassem.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Kaag en Braassem puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen