MDK Containers in IJsselstein

Een container aanvragen in IJsselstein

Afvalcollectie en puinverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in IJsselstein gaat gemakkelijk en vlot via onze site. We hebben allerlei containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in IJsselstein, Soest, Maarssen of Woerden. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in IJsselstein. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine omvang. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de soort puin, denk aan grofvuil/huisraad. Kies vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in IJsselstein puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!