Skip links

Home » MDK Containers in Hulst

Afvalcontainer aanvragen in Hulst? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking doet u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Hulst gaat gemakkelijk en vlug via onze site. We hebben verschillende afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Hulst. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de categorie afval, denk aan hout. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een passende rolcontainer, zoals glasafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Hulst vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen