MDK Containers in Houten

Een container bestellen in Houten

Puininzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Houten gaat gemakkelijk en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Cattenbroek, Soest, Maarssen of IJsselstein. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Houten. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden grootte. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst de categorie puin, zoals grofvuil. Kies dan de afmetingen van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Houten puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!