Skip links

Home » MDK Containers in Hoogeveen

Afvalcontainer inzetten in Hoogeveen? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Hoogeveen gaat makkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Hoogeveen. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie puin, zoals schoon puin. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Hoogeveen puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen