Skip links

Home » MDK Containers in Helmond

Afvalcontainer huren in Helmond? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Helmond gaat eenvoudig en vlot via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Helmond. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie vuilnis, denk aan grofvuil. Kies daarna de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Helmond vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen