Skip links

Home » MDK Containers in Heerenveen

Afvalcontainer huren in Heerenveen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Heerenveen gaat gemakkelijk en direct via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Heerenveen. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en bescheiden grootte. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies eerst het type puin, denk aan dakafval. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Heerenveen puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen