Skip links

Home » MDK Containers in Heerde

Afvalcontainer huren in Heerde? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Heerde gaat handig en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse maten afvalcontainers huren in Heerde. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden omvang. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst het type afval, bijvoorbeeld grond. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Heerde puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen