Skip links

Home » MDK Containers in Heemstede

Afvalcontainer inzetten in Heemstede? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Heemstede gaat gemakkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Heemstede. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van grote en kleine grootte. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies eerst de soort puin, zoals grofvuil. Selecteer dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Heemstede afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen