Skip links

Home » MDK Containers in Heemskerk

Afvalcontainer aanvragen in Heemskerk? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en afvalverwerking regelt u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Heemskerk gaat moeiteloos en direct via onze website. We hebben allerlei afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Heemskerk. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en bescheiden grootte. We hebben diverse afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie afval, denk aan schoon puin. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Heemskerk puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen