Skip links

Home » MDK Containers in Halderberge

Afvalcontainer huren in Halderberge? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Halderberge gaat handig en direct via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Halderberge. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en bescheiden omvang. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Kies als eerste het type vuilnis, zoals dakafval. Selecteer vervolgens de grootte van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Halderberge puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen