Skip links

Home » MDK Containers in Haaksbergen

Afvalcontainer huren in Haaksbergen? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Haaksbergen gaat makkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Haaksbergen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie afval, denk aan dakafval. Kies dan de afmetingen van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Haaksbergen vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen