Skip links

Home » MDK Containers in Grave

Afvalcontainer aanvragen in Grave? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Grave gaat handig en vlot via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Grave. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine grootte. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de categorie puin, denk aan hout. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Grave afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen