MDK Containers in Geer

Een container bestellen in Geer

Puincollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Geer gaat handig en snel via onze site. We hebben allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Stoutenburg Noord, Zevenhuizen, Oosterwijk, Spengen en Geer. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Geer. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst de soort vuilnis, zoals schoon puin. Selecteer daarna de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine afvalcontainers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Geer afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. De recycling van afval met een container staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!