Skip links

Home » MDK Containers in Etten-Leur

Afvalcontainer aanvragen in Etten-Leur? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Etten-Leur gaat moeiteloos en vlot via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen afvalcontainers huren in Etten-Leur. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine grootte. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie puin, zoals grofvuil. Kies daarna de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Etten-Leur puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen