Skip links

Home » MDK Containers in Enschede

Afvalcontainer huren in Enschede? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Enschede gaat eenvoudig en direct via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Enschede. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste de soort afval, bijvoorbeeld schoon puin. Kies vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tussentijdse opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Enschede vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen