Skip links

Home » MDK Containers in Eindhoven

Afvalcontainer huren in Eindhoven? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Eindhoven gaat eenvoudig en direct via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen afvalcontainers huren in Eindhoven. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste de soort vuilnis, zoals grofvuil. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Eindhoven afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen