MDK Containers in Eemnes

Een container inhuren in Eemnes

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Eemnes gaat handig en snel via onze website. MDK Containers heeft verschillende containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oudewater, Vinkeveen, Hoogland en Eemnes. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Eemnes. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst de categorie puin, zoals dakafval. Selecteer daarna de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Eemnes afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu