Skip links

Home » MDK Containers in Eemnes

Afvalcontainer inhuren in Eemnes? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Eemnes gaat gemakkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Eemnes. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Kies als eerste het type vuilnis, denk aan hout. Kies dan de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Eemnes puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen