Skip links

Home » MDK Containers in Druten

Afvalcontainer inzetten in Druten? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Druten gaat makkelijk en vlug via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Druten. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine omvang. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de categorie vuilnis, zoals hout. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Druten afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen