Skip links

Home » MDK Containers in Den Helder

Afvalcontainer bestellen in Den Helder? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Den Helder gaat moeiteloos en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Den Helder. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben allerlei soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de categorie afval, zoals hout. Selecteer vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, zoals glasafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Den Helder puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen