MDK Containers in Den Dolder

Een container bestellen in Den Dolder

Puininzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Den Dolder gaat eenvoudig en vlot via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Kamerik, Meerkerk, Den Dolder en Benschop. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Den Dolder. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en bescheiden omvang. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer als eerste de categorie puin, denk aan grofvuil/huisraad. Selecteer vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Den Dolder puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!