Skip links

Home » Den Dolder

Een afvalcontainer huren in Den Dolder

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een container in Den Dolder gaat eenvoudig en vlug via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers gereedstaan. MDK Containers levert containers in heel Nederland, onder andere in BilthovenBunschotenDe Meern en Spakenburg. U kunt bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

Afvalcontainers

Deze containers zijn er voor puin van flinke en bescheiden omvang. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies als eerste het type afval, zoals grofvuil/huisraad. Kies vervolgens de maat van de afvalcontainer, zoals een kleine container. U leest gelijk of deze op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Bilthoven puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen