Skip links

Home » MDK Containers in Delft

Afvalcontainer huren in Delft? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Delft gaat moeiteloos en snel via onze website. We hebben allerlei afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Delft. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van grote en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies eerst het type vuilnis, zoals grond. Kies daarna de afmetingen van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Delft vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen