MDK Containers in De Bilt

Een container bestellen in De Bilt

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in De Bilt gaat makkelijk en vlug via onze website. MDK Containers heeft allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in DoornWoudenbergDe Bilt en Breukelen. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in De Bilt. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst de categorie vuilnis, bijvoorbeeld hout. Kies dan de afmetingen van de container. U leest direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor kortstondige opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in De Bilt puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!