Skip links

Home » MDK Containers in Dantumadeel

Afvalcontainer huren in Dantumadeel? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Dantumadeel gaat moeiteloos en vlug via onze website. We hebben allerlei afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Dantumadeel. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst het type afval, bijvoorbeeld grofvuil. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Dantumadeel puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen