MDK Containers in Bunschoten

Een container inhuren in Bunschoten

Puininzameling en afvalverwerking regelt u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Bunschoten gaat handig en snel via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Bilthoven, Bunschoten, De Meern en Spakenburg. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Bunschoten. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van grote en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies als eerste de categorie vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, zoals karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Bunschoten puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!