Skip links

Home » MDK Containers in Boxtel

Afvalcontainer inhuren in Boxtel? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Boxtel gaat makkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Boxtel. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Kies eerst de soort afval, zoals hout. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een passende rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Boxtel afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen