Skip links

Home » MDK Containers in Borsele

Afvalcontainer inhuren in Borsele? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Borsele gaat moeiteloos en vlot via onze website. We hebben diverse afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Borsele. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben diverse soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst het type vuilnis, bijvoorbeeld grond. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Borsele afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen