Skip links

Home » MDK Containers in Bodegraven-Reeuwijk

Afvalcontainer bestellen in Bodegraven-Reeuwijk? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Bodegraven-Reeuwijk gaat makkelijk en gauw via onze site. We hebben verschillende afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Bodegraven-Reeuwijk. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van grote en bescheiden omvang. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies eerst het type afval, zoals grofvuil. Selecteer dan de grootte van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Bodegraven-Reeuwijk vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen