Skip links

Home » MDK Containers in Beverwijk

Afvalcontainer bestellen in Beverwijk? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Beverwijk gaat eenvoudig en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende categorieën afvalcontainers huren in Beverwijk. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van grote en bescheiden afmetingen. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste de soort afval, zoals hout. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Beverwijk afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen