Skip links

Home » MDK Containers in Beuningen

Afvalcontainer aanvragen in Beuningen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Beuningen gaat eenvoudig en vlug via onze site. We hebben allerlei afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Beuningen. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en bescheiden grootte. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de soort vuilnis, denk aan schoon puin. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Beuningen puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen